APAP SleepCube AutoPlus

Producator: Drive DeVilbiss
4 Review-uri
3190 Lei

Consultanţă telefonică gratuită | Posibilitate de închiriere rapidă
Modalităţi de plată: Ramburs, Card bancar sau Rate fara dobanda 
Manual de utilizare în limba română
Livrare prin curierat rapid cu verificare colet

Produs fabricat in: SUA


Garantie tehnica: 24 de luni


Alege varianta de echipare: Fara umidificator


Precomanda

Durata de livrare: Se va comunica dupa confirmarea telefonica a comenzii

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: DV54SE-P Ai nevoie de ajutor? 0755024024
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (2)
 • Specificatii tehnice
 • Sfaturi utile
 • Plata in rate
 • CREDIT Online
 • Review-uri (4)

Spre deosebire de dispozitivele de presiune fixe SleepCube, Auto Plus își ajustează automat presiunea ca răspuns la apnee, hipopnee și sforăit, găsind setările optime de presiune pe tot parcursul nopții. Spre deosebire de dispozitivele de presiune fixe SleepCube, Auto Plus își ajustează automat presiunea ca răspuns la apnee, hipopnee și sforăit, găsind setările optime de presiune pe tot parcursul nopții.
Sistemul SleepCube AutoPlus este conceput pentru a optimiza eficacitatea terapiei. Profitați de detectarea ultra-sensibilă a sforăitului și de autoreglarea APAP, bazată pe detectarea apnee / hipopnee. Există trei butoane mari pentru ca utilizatorii CPAP să opereze dispozitivul. Atunci când călătoria este o preocupare, profitați de designul compact care permite ca APAP, umidificatorul, furtunul și accesoriile să se depoziteze în geanta de transport. APAP-ul este programat cu:
Tehnologia SmartFlex
DeVilbiss vine pe piața cu un confort sporit prin introducerea SmartFlex. Această funcție unică oferă trei niveluri de reducere a presiunii personalizabile și opt opțiuni de rotunjire pentru a adapta tranziția dintre inhalare și expirație. Ca multe tehnologii existente de reducere a presiunii, SmartFlex reduce presiunea de expirație cu 1 cmH20 pe nivel (până la 3 cmH20), permițând utilizatorilor să respire mai ușor împotriva presiunii terapeutice. Ceea ce îl diferențiază pe SleepCube AutoBilevel este caracteristica de rotunjire tranzitorie care împiedică utilizatorul să sufere schimbări de presiune IPAP / EPAP negative. Când presiunea scade în timpul expirării, creșterea înapoi la setarea prescrisă a terapiei. În tehnologii similare, utilizatorii se pot confrunta cu dificultăți în tranziție și pot pierde beneficiile reliefului prin expirație. Acum, funcția de rotunjire a SmartFlex face tehnologia de confort sub presiune practic fără probleme.
SmartCode
SmartCode este o modalitate simplă și ușoară de a vă revizui performanța de somn fără a fi nevoie să achiziționați software. Începând cu ziua după primul tratament, aparatul SleepCube AutoBilevel începe să afișeze mesajele SmartCode pe ecranul LCD al aparatului. Fiecare mesaj este un cod unic criptat care conține rezultatele terapiei de somn. SleepCube AutoBilevel confirmă rapid conformitatea utilizând Scorul de aderență. Medicii utilizează scorul procentual de Aderență pentru a determina dacă un utilizator respectă LCD-ul CPAP (Local Coverage Determination). Raportul SmartCodes se referă la respectarea celor mai bune 30 de zile consecutive de utilizare. Codurile pot fi generate pentru următorul program calendaristic:
-1 zi
-7 zile
-30 de zile
-90 de zile
SleepCube Heated Humidification System 
Construit pentru durabilitate, unitatea este rezistentă la apă, are o placă de transfer de căldură din oțel inoxidabil și o cameră de apă construită din Lexan (rășină termoplastică din rășină policarbonat). Utilizați umidificatorul încălzit opțional pentru a oferi confort și umiditate suplimentară pentru terapia de somn. Alimentarea unității se realizează prin andocarea cu CPAP, eliminând necesitatea adaptoarelor de alimentare voluminoase sau a furtunurilor suplimentare. Camera de umidificare exclusivă este ușor de îndepărtat și proiectată pentru a maximiza umiditatea cu o suprafață mai mare. DeVilbiss a proiectat camera pentru a avea suficientă apă pentru un somn de noapte și împreună cu designul unic de șalupă, camera de apă permite fluxului de aer să adune mai multă umiditate. Chiar și la cel mai înalt nivel al umidificatorului, vă puteți aștepta încă la 8 ore de umidificare.
Baterie de rezerva - OPTIONAL
Dispozitivele SleepCube AutoPlus utilizează o conexiune separată pentru alimentarea cu curent alternativ și curent continuu, permițând configurarea aparatului în configurație de rezervă pentru baterii. Cablul de alimentare CA inclus poate fi conectat la o sursă de curent alternativ, cum ar fi o priză de perete, iar cablul de alimentare opțional SleepCube AutoPlus12 Volt DC poate fi conectat la o sursă de curent continuu, cum ar fi o baterie. Dacă sursa de alimentare cu curent alternativ devine din nou disponibilă, aparatul va reveni înapoi. Rețineți că dacă utilizați umidificatorul încălzit, acesta nu va funcționa de la alimentarea DC.

·Presiune auto-reglabila la detectarea apneei/hipopneei
·Functie CPAP
·Posibilitate setare presiune maxima si minima de terapie
·Functie SmartFlex, posibilitate  setare 3 niveluri de confort
·Fiecare nivel de setare  echivaleaza cu scadera duratei de presiune cu 1 cm H2O pe durata intregului proces de EXPIR.
·Tehnologia brevetata de “rotunjire” permite tranzitii confortabile intre INSPIR si EXPIR
·Dimensiuni reduse 10,7cm x 16,5cm x 17,5cm incluzand umdificatorul
·Presiune relgabila intre 3 – 20 cm H2O
·Nivel de zgomot minim – doar 26dbA
·Posibilitate functionare 12V DC
·Modul integrat de alimentare 220V
·Functie SmartCode integrata cu istoric pana la 90 zile
·Auto On/Off
·Afisaj LCD  de dimensiuni mari
·Functie – presiune de pornire intarziata “rampa” ,  cu reglare intre 0 – 45 min
·Reglare automata a presiunii in functie de altitudine
·Alerta pe ecarn pentru masca deconectata
·Posibilitatea schimbarii unitatii de presiune: mbar, hpa, cm H20
·Geanta de transport inclusa
·Optional – 
umidificator usor de integrat cu dispozitivul, fara a mai fi necesar un furtun suplimentar sau cablu de alimentare 

 

CURĂȚARE

Pentru a evita electrocutarea, deconectați întotdeauna cablul de alimentare de la sursa de curent înainte de curățare.

AVERTIZARE–Nu clătiți niciodată dispozitivul în apă. Nu lăsați niciodată lichidele să intre în sau în jurul oricărui port, comutator sau filtru de aer; acest lucru va duce la deteriorarea produsului. În acest caz, nu utilizați dispozitivul. Contactați-vă furnizorul de echipamente pentru service. 

Carcasa dispozitivului

1.  Deconectați SleepCube de la sursa de alimentare. Ștergeți carcasa cu o cârpă curată și umedă la fiecare câteva zile pentru a îndepărta praful.
2.  Lăsați aparatul să se usuce complet înainte de a-l conecta la o sursă de alimentare.

Filtrul standard de aer 
1. Filtrul de admisie a aerului trebuie verificat la fiecare 10 zile și curățat după cum este necesar. Filtrul este situat în partea din spate a a dispozitivului. 
AVERTIZARE– Filtrarea corectă a aerului este importantă pentru funcționarea dispozitivului și pentru a proteja dispozitivul 
de deteriorare.
2.  Pentru a-l curăța, îndepărtați filtrul exterior de burete din ramă.
3. Spălați filtrul într-o soluție de apă caldă și detergent de spălat vase și clătiți cu apă. Lăsați filtrul să se usuce complet. Dacă filtrul (cod DV51D-602) este deteriorat, contactați furnizorul de echipament pentru înlocuirea acestuia.
4. Asigurați-vă că filtrul este complet uscat înainte de instalare și utilizare.

Filtrul de particule fine (Optional) 
Dacă aveți un filtru opțional de particule fine, inspectați acest filtru și înlocuiți-l dacă prezintă semne de murdărie sau deteriorare. Nu se spală.
Instalați filtrul de particule fine în spatele filtrului standard.
NOTĂ–Dacă filtrul de particule fine nu este instalat conform acestor indicații, durata de viață a filtrului va fi redusă necesitând înlocuirea lui mai frecventă.

Tub aer
Tubul de alimentare cu aer trebuie curățat zilnic. Deconectați tubul de la dispozitiv și mască. Utilizați un detergent slab și apă pentru a curăța interiorul tubului. Clătiți tubul și lăsați-l să se usuce la aer.

Masca și Hamul
Curățați masca și hamul în conformitate cu instrucțiunile producătorului. 

 

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la Cpap24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)


----------------------------------------------------------

Bonus Card de la 2 la 12 rate:
Cpap24.ro in parteneriat cu Garanti Bank iti pune la dispzitie posibilitatea de a achita produsul dorit in 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau Bonus Card! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul tau Bonus Card de la Garanti Bank si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul Bonus Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Garanti Bank
Online pe www.garantibank.ro
Sunati la 021 208 9260

Plateste-ti cumparaturile prin Credit Online
Ai pana la 60 de rate lunare

Cum?

 • Alegi ca metoda de plata Libra Credit
 • Iti personalizezi creditul in cateva minute cu chatbotul nostru Mihai
 • Semnezi electronic contractul de credit si primesti comanda prin curier

Cat te costa?

 • Dobanda credit variabila: ROBOR 3M + 8,85%
 • DAE: 12,67%
 • Suma minima: 1.000 Lei
 • Suma maxima: 20.000 Lei
 • Zero Comisioane (analiza, administrare)
 • Plan de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 20.000 lei pe 5 ani cu 60 rate, platesti o rata lunara de 445 lei, rata anuala a dobanzii este 12,00%, cu DAE 12,67%, valoarea totala de rambursat fiind 26.700,12 lei.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Tanase marin,

L-am cumparat ptr sotia mea.am avut un philips inchiriat dar am preferat sa cumparam aparatul nostru ca avem nevoie pe perioada lunga.pretul este foarte bun ,apartul silentios,achipa cpap 24,excelenta.multumim echipei si recomand acest aparat si ptr faptul ca se pot scoate rezultatele in format printabil nefiind necesar card de memorie si softuri sau medic care sa aibe aparatura necesara citiri cardului.

Raspunde

A fost util acest review?

5 persoane au considerat acest review util!

Mihaela,

Acestea sunt cele mai silentioase aparate auto pe care le-am detinut vreodata in 12 ani! aparatul apap este foarte ușor de utilizat, silentios si are un design compact.

Raspunde

A fost util acest review?

2 persoane au considerat acest review util!

Achizitie verificata

Emil,

Îmi place aparatul, este puțin greu să-ți dau seama de toate caracteristicile și functionalitatile. Manualul nu este foarte explicit, dar am avut parte de tot suportul tehnic din partea echipei CPAP24

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

Vasile,

Am cumparat aceast aparat apap de 3 luni. Este primul meu dispozitiv, deci nu am nici o bază de comparație, dar pot spune ca a fost foarte silentios. Dacă doriți un dispozitiv APAP la prețuri rezonabile care vă va ajuta să obțineți un somn linistit, luați în considerare apap sleepcube auto plus

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!