APAP Blue AutoPlus

Producator: Drive DeVilbiss
4 Review-uri
3390 Lei

Consultanţă telefonică gratuită | Posibilitate de închiriere rapidă
Modalităţi de plată: Ramburs, Card bancar sau Rate fara dobanda 
Manual de utilizare în limba română
Livrare prin curierat rapid cu verificare colet

Produs fabricat in: SUA


Garantie tehnica: 24 de luni


Precomanda

Durata de livrare: Se va comunica dupa confirmarea telefonica a comenzii

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: DV64E-SE Ai nevoie de ajutor? 0755024024
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (3)
 • Specificatii tehnice
 • Sfaturi utile
 • Plata in rate
 • CREDIT Online
 • Review-uri (4)

DeVilbiss Blue Auto Plus detectează și răspunde în mod automat la evenimente pe tot parcursul nopții, pentru cel mai bun somn de noapte posibil. Algoritmul dispozitivului DeVilbiss Blue Auto Plus stabilește un nou standard de performanță. Sensibilitate îmbunătățită la un spectru complet de evenimente respiratorii - detectează mai multe informatii și răspunde la un nou nivel de precizie, oferind utilizatorului cea mai confortabilă experiență. Softul puternic permite dispozitivului DeVilbiss Blue Auto Plus  să diferențieze și să raporteze apneea obstructivă simplă de alte scenarii mai complexe, inclusiv apneea centrală și afectiuni respiratorii mixte. Pentru a maximiza confortul pentru pacient în timpul terapiei, dispozitivul folosește funcții inovatoare precum SmartFlex și Flow Rounding. Seria DeVilbiss Blue dispune un nou sistem de umidificare folosind tehnologiea PulseDose pentru a spori confortul utilizatorului. 

DeVilbiss Blue furnizează mai multe modalități decât oricând de a trasfera datele referitoare la terapie de la dispozitiv la medic, satisfăcând nevoile pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Cu mai multe opțiuni pentru evaluarea și modificarea de la distanță a setărilor, terapia poate fi monitorizată și îmbunătățită utilizând tehnologia Bluetooth.

În plus, SmartCode și SmartCode Rx permit gestionarea optimă a terapiei fără a fi nevoie de un modem sau o conexiune la internet.
•Deep Blue- Un nou algoritm puternic – pentru detectarea evenimentelor repiratorii din timpul somnului
•Noul algoritm DeVilbiss Blue a setat un nou standard de performanta, acesta detecteaza si raporteaza urmatoarele evenimentele: Apnee obstructiva, Apnee Centrala, Hipopnee, Sforait, limitari ale fluxului respirator și pierderi presiune.

• NOU - Memorie internă – înregistrează terapie până la 365 zile
• NOU - Transfer informații terapie: card, Bluetooth, USB, SmartCode RX
• NOU - Funcție verificare etanșeitate mască

Dispozitivul DeVilbiss Blue Auto Plus este un dispozitiv APAP cu dimensiuni potrivite pentru călătorii, proiectat pentru a regla automat presiunea de tratament în timpul nopții. Aparatul pune la dispoziție mai multe tehnici pentru a urmări eficiența terapiei: cu o cartelă SD (nu este inclusă în pachet), tehnologie bluetooth și SmartCode.

Algoritmul de autoadjustare "PureView" este o caracteristică unică folosită în aparatul AutoAdjust CPAP pentru a detecta evenimente apneice avansate cum ar fi: respirația periodică și limitarea debitului. Acest algoritm utilizează o logică care înțelege probleme complexe, determinând modificări automate ale presiunii ca răspuns la evenimentele detectate. Acesta este un dispozitiv cu reglare automată a presiunii care va funcționează într-un interval de presiune, rămânând la presiunea mai mică până la detectarea unui eveniment care necesită o presiune mai mare.

Afișaj LCD mare
Ecranul LCD mărește și schimbă vizibilitatea informațiilor afișate cu ajutorul unui buton care este rotit și apăsat pentru a naviga ușor în meniuri și setări. Dispozitivul poate afișa, de asemenea, mementouri regulate pentru a schimba filtrele și pentru a curăța echipamentul, dacă se dorește. În modul de așteptare, aparatul va afișa un ceas și are, de asemenea, și o funcție de alarmă.

Datele afișate pe ecran includ:
 -rata AHI
 -Rata de scurgere
- Informații despre utilizare

SmartCode 
Mesajele SmartCode încep să apară pe ecran după prima noapte de tratament. Fiecare cod este un cod criptat în mod unic, care deține rezultatele personale ale datelor de somn. SmartCode este destinat să ajute utilizatorii dispozitivului Devilbiss Auto Plus să controleze eficiența tretamentului. Examinați scorul de aderență SmartCode împreună cu un medic.
Aderența SmartCode se determină după ce dispozitivul a fost utilizat timp de 30 de zile consecutive. Datele pot fi generate pentru a prezenta rezultate pe următoarele perioade:
-1 zi
-7 zile
-30 de zile
-90 de zile
-Un raport cumulativ

Umidificator încălzit - OPTIONAL
Devilbiss oferă două modele de umidificatoare integrate pentru utilizarea cu mașinile DeVilbiss Auto Plus. Aerul cald și umed trece prin furtun în mască pentru a oferi confort utilizatorului. Umidificatoarele se atașează la baza dispozitivului, deci numai înălțimea este mărită, cele două fiind utilizate împreună. 
   -Standard Heated Humidifier:: Umidificatorul standard poate fi setat la un nivel cuprins între 0 și 5 și se va încălzi pentru a asigura nivelul de umiditate pe toată durata nopții în timpul inhalării și exhalării. Nivelul 0 nu oferă căldură, în timp ce nivelul 5 oferă cea mai mare căldură.
   -Pulse Dose Humidifier: oferă umiditate numai în timpul inhalării. În timpul expirării, umidificatorul este ocolit, ajutând la curățarea umezelii din furtun, reținerea apei în rezervorul umidificatolui pentru o perioadă mai lungă de timp și reducerea consumului de energie. Umidificatorul poate fi setat de la 0 la 5, 0 fiind fără căldură, iar 5 este cea mai mare valoare a temperaturii.

Tehnologie Bluetooth
Activați caracteristica Bluetooth pentru a putea conecta un dispozitiv portabil pe care este instalată aplicația SmartLink creată de DeVilbiss și dispozitivul BLUE. Sistemul SmartLink Data Management este conceput pentru utilizarea pe dispozitive Apple și Android. Pentru a începe să utilizați aplicația, accesați iTunes App Store sau Magazin Google Play în funcție de dispozitiv. Căutați "DeVilbiss SmartLink" pentru a găsi aplicația SmartLink. Odată ce aplicația a fost descărcată și opțiunea Bluetooth este activată, datele vor începe să circule din aparat către dispozitivul portabil.

Aplicația SmartLink este compatibilă cu următoarele dispozitive:
-iPhone, iPad sau iPod touch care rulează Apple iOS 8 sau mai nou
-Smartphone-uri Android și tablete care rulează 4.0.3 sau mai noi

SmartFlex și rotunjire reglabilă
SmartFlex este proiectat să scadă presiunea în timpul expirării cu 1, 2 sau 3 cm H2O pentru un mod de respirație mai confortabil în timpul terapiei.
Rotunjirea reglabilă permite utilizatorului să personalizeze saltul de presiune dintre expirație și inspirație. Setările mașinii variază de la 0 la 5. Nivelul 0 reprezintă un salt brusc în presiune, în timp ce nivelul 5 reprezintă cea mai lentă tranziție.
Ramp Comfort
DeVilbiss Auto Plus oferă Ramp ca o caracteristică de confort. Ramp este conceput pentru a crește treptat terapia la presiunea mai mică a intervalului auto pe o perioadă de timp. Între 0 și 45 de minute, aparatul va ridica încet presiunea pentru a ajuta utilizatorul să se aclimatizeze cu terapia, astfel încât să poată dormi cu ușurință. Butonul ramp se află pe partea superioară a mașinii și în partea dreaptă a simbolul umidificatorului. Utilizați butonul pentru a porni sau a opri rampa.
Auto Start / Auto Stop
Funcția Auto Start / Auto Stop permite utilizatorului să înceapă și să termine terapia CPAP fără apăsarea manuală a unui buton. Când este activată funcția, plasați masca pe față și începeți să respirați în mască pentru a începe terapia. De asemenea, scoateți masca la trezire pentru a opri terapia. Dacă funcția Auto Start / Auto Stop nu este dorită, aparatul este echipat cu buton pentru a controla manual dispozitivul.

• Presiune auto-reglabila la detectarea evenimentelor respiratorii din timpul somnului
• Functie CPAP/APAP

• Dimensiuni reduse 9,4cm x 15,5cm x 15 cm
• Presiune relgabilă între 3 – 20 cm H2O
• Nivel de zgomot minim – doar 26dbA
• Posibilitate funcționare 12V DC
• Modul de alimentare 220V
• Funcție SmartCode integrată cu istoric pana la 90 zile
• Auto On/Off
• Afisaj LCD  color de dimensiuni mari
• Funcție – presiune de pornire întârziată “rampă”, cu reglare între 0 – 45 min
• Reglare automată a presiunii în funcție de altitudine
• Alertă pe ecarn pentru mască deconectată
• Posibilitatea schimbarii unitatii de de afișare a presiunii: mbar, hpa, cmH20
• Geantă de transport inclusă
• Opțional – 
umidificator ușor de integrat cu dispozitivul, fără a mai fi necesar un furtun suplimentar sau cablu de alimentare 

CURĂȚARE

Pentru a evita electrocutarea, deconectați întotdeauna cablul de alimentare de la sursa de curent înainte de curățare.

AVERTIZARE–Nu clătiți niciodată dispozitivul în apă. Nu lăsați niciodată lichidele să intre în sau în jurul oricărui port, comutator sau filtru de aer; acest lucru va duce la deteriorarea produsului. În acest caz, nu utilizați dispozitivul. Contactați-vă furnizorul de echipamente pentru service. 

Carcasa dispozitivului

1.  Deconectați DeVilbiss BLUE de la sursa de alimentare. Ștergeți carcasa cu o cârpă curată și umedă la fiecare câteva zile pentru a îndepărta praful.
2.  Lăsați aparatul să se usuce complet înainte de a-l conecta la o sursă de alimentare.

Filtrul standard de aer 
1. Filtrul de admisie a aerului trebuie verificat la fiecare 10 zile și curățat după cum este necesar. Filtrul este situat în partea din spate a a dispozitivului. 
AVERTIZARE– Filtrarea corectă a aerului este importantă pentru funcționarea dispozitivului și pentru a proteja dispozitivul 
de deteriorare.
2.  Pentru a-l curăța, îndepărtați filtrul exterior de burete din ramă.
3. Spălați filtrul într-o soluție de apă caldă și detergent de spălat vase și clătiți cu apă. Lăsați filtrul să se usuce complet. Dacă filtrul este deteriorat, contactați furnizorul de echipament pentru înlocuirea acestuia.
4. Asigurați-vă că filtrul este complet uscat înainte de instalare și utilizare.

Filtrul de particule fine (Optional) 
Dacă aveți un filtru opțional de particule fine, inspectați acest filtru și înlocuiți-l dacă prezintă semne de murdărie sau deteriorare. Nu se spală.
Instalați filtrul de particule fine în spatele filtrului standard.
NOTĂ–Dacă filtrul de particule fine nu este instalat conform acestor indicații, durata de viață a filtrului va fi redusă necesitând înlocuirea lui mai frecventă.

Tub aer
Tubul de alimentare cu aer trebuie curățat zilnic. Deconectați tubul de la dispozitiv și mască. Utilizați un detergent slab și apă pentru a curăța interiorul tubului. Clătiți tubul și lăsați-l să se usuce la aer.

Masca și Hamul
Curățați masca și hamul în conformitate cu instrucțiunile producătorului. 

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la Cpap24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)


----------------------------------------------------------

Bonus Card de la 2 la 12 rate:
Cpap24.ro in parteneriat cu Garanti Bank iti pune la dispzitie posibilitatea de a achita produsul dorit in 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau Bonus Card! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul tau Bonus Card de la Garanti Bank si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul Bonus Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Garanti Bank
Online pe www.garantibank.ro
Sunati la 021 208 9260

Plateste-ti cumparaturile prin Credit Online
Ai pana la 60 de rate lunare

Cum?

 • Alegi ca metoda de plata Libra Credit
 • Iti personalizezi creditul in cateva minute cu chatbotul nostru Mihai
 • Semnezi electronic contractul de credit si primesti comanda prin curier

Cat te costa?

 • Dobanda credit variabila: ROBOR 3M + 8,85%
 • DAE: 12,67%
 • Suma minima: 1.000 Lei
 • Suma maxima: 20.000 Lei
 • Zero Comisioane (analiza, administrare)
 • Plan de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 20.000 lei pe 5 ani cu 60 rate, platesti o rata lunara de 445 lei, rata anuala a dobanzii este 12,00%, cu DAE 12,67%, valoarea totala de rambursat fiind 26.700,12 lei.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Petru Sorin,

Multumesc pentru promtitudine si amabilitate , am primit aparatul nu sunt probleme

Raspunde

A fost util acest review?

Simionescu,

Am trecut la aparatul apapblue de la un aparat resmed mai vechi. Este mult mai silentios, iar acum am o noapte odihnitoare din nou. Imi place!

Raspunde

A fost util acest review?

2 persoane au considerat acest review util!

Vasilache Bogdan,

Doctorul nu a vrut sa ma opereze si mi-a recomandat aparatul asta cu aer care momentan face treaba buna.

Raspunde

A fost util acest review?

14 persoane au considerat acest review util!

Iuliana Toaca,

Multumesc pentru livrarea prompta si calitatea serviciilor. Am comandat in urma cu 14 zile produsul si sunt foarte multumita de el. Nu am intampinat nicio problema cu produsul. 5 stele de la mine

Raspunde

A fost util acest review?

34 persoane au considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!