Termometre

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Termometrele medicale sunt instrumente folosite pentru măsurarea temperaturii corpului uman.

Termometrul de tip contact este un dispozitiv medical acesta avand doua categorii de folosinta, termometru de tip contact si non contact. El poate fi folosit in mai multe moduri; prin introducerea partiala in cavitatea bucala (oral), prin punerea acestuia la subsoara (axila) sau prin introducerea acestuia in rect (anus).


Termometrele de tip non contact sunt acele dispozitive care masoara temperatura corpului uman fara a avea contact direct in mai multe moduri; pentru frunte, ureche.
Termometrele din oferta CPAP24 sunt adecvate pentru a fi folosit la domiciliu, în ambulatoriu sau mediu spitalicesc. De asemenea, este indicat utilizarea pulsoximetrelor și în activitățile sportive, prin măsurători efectuate înainte și după antrenament se poate optimiza eficiența antrenamentelor.


De cele mai multe ori, nivelul exact la temperaturile unui copil nu este deosebit de important. In termeni practici, citirea temperaturii trebuie sa se rezume la furnizarea de date despre prezenta sau inexistenta febrei.

CPAP24 este distribuitor autorizat al produselor Hartmann

CPAP24 oferă o gamă variată de termometru de tip contact și non contact.

 

Suport clienti 24/24

0755024024 comenzi@cpap24.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!