Poligraf SleepDoc Mini Porti 7

Producator: Drive DeVilbiss

Modalități de plată: Ramburs, Card bancar sau Rate fara dobanda
Manual de utilizare în limba română
Consultanță telefonică gratuită | Verificare colet

Cod Produs: 927729 Ai nevoie de ajutor? 0755024024
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Plata in rate
  • Review-uri (0)
Adată cu apariția acestui dispozitiv, diagnosticarea calității somnului a devenit ușoară!
Cu 4 sau 7 canale se utilizează în ambulator și clinic pentru diagnosticarea preliminară a sindromului de apnee în somn și a controalelor CPAP suplimentare.

SleepDoc Porti 7-M oferă o echipare rapidă și ușoară a pacientului: Pur și simplu se fixează centura toracică și canula, și deja monitorizarea poate să înceapă.
Opțional, pentru oximetrie și puls (SpO2, Pulse și Pulsewave) se utilizează o manșetă specială, adaptabilă, reutilizabilă, care se fixează pe vârful degetului și este special dezvoltată pentru măsurători pe termen lung fiind extrem de robustă.
Recunoașterea fiabilă, automată a evenimentelor, evaluarea și generarea de rapoarte ușurează sarcina examinatorului.

Porti 7-M este primul modelul din gama dispozitivelor de monitorizare a somnului de la Dr. Fenyves și Gut. Acesta oferă soluția ideală pentru testarea somnului la domiciliu (HST), unde analiza completă a somnului nu este absolut necesară. În calitate de succesor al dispozitivului original Mini Porti cu 5 canale, Porti 7-M oferă 7 canale standard care măsoară fluxul, saturația oxigenului, pulsul, sforăitul, lumina ambientală și presiunea CPAP / BiPAP.
În plus, este posibil să se includă și alte 8 canale externe pentru utilizare extinsă în domeniul ambulator sau clinic.
Porti 7-M utilizează același software, sursă de alimentare și senzori ca și alte modele din gama SleepDoc Porti, fiind ușor de configurat și de utilizat și poate fi utilizat atât acasă, cât și în spital.

Caracteristici
Costuri reduse de funcționare datorate consumabilelor ieftine
Baterie reîncărcabilă internă care elimină costul bateriilor de unică folosință
Bateria internă se încarcă complet în 2 ore
Microfon încorporat pentru a detecta sforăitul
Senzor de lumină integrat pentru măsurarea luminii ambientale
Doar doi senzori care se fixează pe pacient (senzor deget și canulă), prin urmare Porti 7-M este ușor de utilizat atât pentru pacienți, cât și pentru personalul clinic.
LED-urile de pe partea frontală a unității indică nivelul încărcării bateriei
Comutatorul ON / OFF - funcția de pornire automată prin programarea prealabilă în software. 
Descărcare directă prin conexiune USB - nu este necesară o cartelă SD.

Caracteristici software
Evaluare completă, diagnosticare și generare de rapoarte
Opțiuni de editare manuală
Flexibilitate în controlul parametrilor 
Generator de rapoarte rapid și ușor
Se poate integra în rețea
Opțiune pentru trimiterea datelor prin e-mail

Specificații tehnice:
Dimensiuni: 30,5 mm x 62,7 mm x 140 mm (L x W x L, fără husă)
Greutate: 160 g inclusiv baterie, fără husă
Carcasă: plastic metalizat (ABS, UL 94HB)
Interval de temperatură: + 5 ° C ... + 45 ° C
Umiditate: 25% - 95%
Medii de stocare: memorie flash internă
Capacitate de stocare: min. 48 de ore
Indicator pentru defecțiuni: 2 LED-uri pe partea frontală a instrumentului
Alimentare: baterie reîncărcabilă Li-Ion de 3.6 V cu siguranțe semiconductoare încorporate
Încărcător: sursă de alimentare cu conector agreeat din punct de vedere medical
Ieșire date: Interfață USB cu cablu pentru transfer de date


Studiu comparativ intre dispozitivele SleepDoc Porti:

 

Instrucțiuni de curățare (se aplică în funcție de echiparea dispozitivului SleepDoc Porti):
Canula este destinată utilizării de către un singur pacient și nu trebuie utilizată mai mult decât o dată sau pe diferiți pacienți.
Senzorul deget, termistorul, senzorul de mișcare a piciorului și electrozii pot fi curățați cu o cârpă umedă sau, dacă este necesar, cu ajutorul unui dezinfectant. Cu toate acestea, niciodată nu ar trebui să scufundați senzorii în lichid.
Orice reziduuri adezive care pot fi prezente trebuie îndepărtate în mod regulat (de exemplu, folosind tampoane cu alcool).
Conductorul electric a senzorului RLS este foarte fragil. O atenție deosebită este necesară atunci când curățați acest senzor.
Curelele pentru torace și abdomen pot fi spălate manual sau în mașina de spălat cu un detergent de spălare a țesăturilor la o temperatură maximă de 65 ° C. Asigurați-vă că ați îndepărtat tampoanele de presiune din centuri înainte de spălare.
Husa poate fi curățată cu șervețele umede dezinfectante (respectați instrucțiunile fabricantului de detergent).

Respectați manualul de instrucțiuni!
Orice utilizare a dispozitivului necesită cunoașterea exactă și respectarea manualului de instrucțiuni. Dispozitivul este destinat numai utilizării descrise în manual.

Nu există funcție de alarmă disponibilă!
Dispozitivul nu este potrivit pentru monitorizarea continuă a funcțiilor vitale sau fiziologice (de exemplu, monitorizare intensivă sau altă monitorizare), deoarece nu există o alarmă SpO2. Nu are loc o analiză directă a datelor în dispozitiv.

Nu se monitorizează SIDS:
Dispozitivul nu este potrivit pentru a fi utilizat ca monitor SIDS (SIDS: Sindromul morții sufocate bruscă, moartea bruscă a copilului).

Instruirea pacientului:
Instruirea pacientului trebuie să fie asigurată de un medic specialist instruit pentru dispozitiv. Un manual atașat scurt nu înlocuiește instrucțiunile manuale sau avertizarea cu privire la posibilele pericole.

Separarea de la rețeaua de alimentare:
Pentru a izola aparatul de rețeaua de alimentare, trebuie să deconectați mufa sursei de alimentare.

Avertizare:
Dispozitivele suplimentare care sunt conectate la dispozitive medicale electrice (ME) trebuie să poată respecta standardele IEC sau ISO. Oricine conectează dispozitive suplimentare la dispozitive ME este un configurator de sistem și este responsabil pentru respectarea cerințelor normative ale sistemului ME (de exemplu, IEC 60601-1).

Avertizare:
Pentru măsurarea online, trebuie să utilizați un izolator electric sau optic pentru conectarea dispozitivului la PC (disponibil de la furnizorul dvs. de îngrijire la domiciliu). O conexiune a dispozitivului la PC fără izolare electrică sau optică este permisă numai dacă toate conexiunile pacientului au fost eliminate mai întâi. Numai medicii sau personalul instruit au dreptul să efectueze măsurători online.

Avertizare:
Câmpurile magnetice și electrice pot avea un impact asupra funcționării dispozitivului. Utilizarea acestui echipament alături de sau asezat peste alte echipamente trebuie evitată, deoarece ar putea duce la funcționarea necorespunzătoare. Dacă este necesară o astfel de utilizare, acest echipament și celelalte echipamente trebuie supravegheate pentru a se verifica dacă funcționează în normal. Când utilizați dispozitivul, asigurați-vă că toate dispozitivele terțe care funcționează în vecinătate îndeplinesc cerințele EMC relevante. Aparatele cu raze X, dispozitivele HF chirurgicale, dispozitivele tomografice etc. pot interfera cu alte dispozitive, deoarece pot emite niveluri mai ridicate de interferență electromagnetică.

Avertizare:
Componentele dispozitivul nu sunt protejate la utilizarea unui defibrilator! Deconectați dispozitivul înainte de defibrilare! Aplicarea directă a dispozitivului la inimă (în special ECG!) Nu este permisă! În timp ce aparatul este purtat, nu pot avea loc măsurări și intervenții invazive sau intracorporale (de exemplu, dispozitive chirurgicale electro-sau HF).

Avertizare:
Utilizarea simultană a mai multor dispozitive pentru examinarea aceluiași pacient ar putea duce scurgerea ăn corpul pacientului a unui curent electric cu intensitate mai mare de cât valoarea permisă!

Avertizare:
Atunci când se utilizează dispozitivul la pacienții cu implanturi active, cum ar fi stimulatoarele cardiace, dispozitivele de stimulare a nervilor periferici, stimulatorul cardiac al limbii etc., profesioniștii din domeniul medical ar trebui să fie atenți la eventualele interferențe cu dispozitivul sau implantul.

Avertizare:
Aplicarea dispozitivului simultan la mai mult de un pacient nu este permisă.

Avertizare:
Dispozitivul nu trebuie să funcționeze în vehicule și aeronave.

Avertizare:
Când fixați senzori pe corpul pacientului, vă rugăm să vă asigurați că nici o linie electrică a dispozitivului nu este în contact cu alte părți conductive electrice, inclusiv cu solul.

Avertizare:
Evitați plasarea acestui dispozitiv în lumina directă a soarelui sau în imediata apropiere a unei surse de căldură intensă. Evitați și contactul cu praful, scamele, murdăria, umiditatea și lichidele.

Avertizare:
Copiii sau persoanele neinstruite nu ar trebui să utilizeze acest dispozitiv fără să fie supravegheate sau fără să fie instruite pentru utilizarea în siguranță a dispozitivului. Asigurați-vă că sugarii, copiii și animalele nu pot atinge dispozitivul fără să fie nesupravegheate.

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU si EuPlatesc.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337


Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

 

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.

Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 
 


BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.

Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 021-3014830 Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda.Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.

Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 08008 25742


Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.

Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)


Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe 
www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
 Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe 
www.piraeusbank.ro
Sunati la 021.303.69.69 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde) Pentru mai multe informatii sau nelamuriri despre plata online,
nu ezitati sa contactati specialistii PayU la numarul de telefon: 021 529 2000


 Pentru mai multe informatii sau nelamuriri despre plata online,
nu ezitati sa contactati specialistii EuPlatesc la numarul de telefon: 0371 335 807

 

Cu prietenie, 
cpap24

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!