Masca CPAP Nazala Sylent

Producator: InnoMed
1 Review

Acest produs nu mai face parte din oferta producătorului.
Accesând categoria Măști Nazale, puteți beneficia de oferta CPAP24
Ești în căutarea de piese de schimb ? Le poți găsi aici: Accesorii măști CPAP.

Selecteaza marimea:
Cod Produs: SYL201 Ai nevoie de ajutor? 0755024024
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Plata in rate
  • Review-uri (1)

Masca nazală Sylent a fost concepută pentru a oferi calm și confort. Perna nazală gonflabilă a fost creată pentru a fi ușor de reglat și pentru a se potrivi cu toate cerințele de dimensiune.

Este dotată cu:
• Suport flexibil pentru frunte. Oferă o gamă largă de unghiuri pentru a mentine confortul. De asemenea, poate fi ajustat vertical la trei înălțimi diferite.

• Dimensiuni multiple ale pernei. Perna se umflă astfel încât asigură o etanșare mai bună și un confort sporit. Pachetul Fit, care include perne de dimensiuni mici și medii, este disponibil pentru cei care nu pot aprecia ce dimensiune a pernei este mai bine potrivită.

• Portul de expirație este construit în special pentru oferirea unei experiențe silențioase. Portul de expirație a fost realizat astfel incât produce zgomot minim prin utilizarea unor perforații cu dimensiuni mici. Acest lucru oferă o reducere a zgomotului general și a perturbării somnului.

• Hamul negru oferă confort și flexibilitate pentru o utilizare relaxantă.

Masca este construită dintr-un material din poliuretan poros, fără latex, astfel că se evită acumularea umezelii și se pastrează pielea uscată și răcorită.
Întoarcere cu asigurare de cumpărare

Utilizare
Masca nazală Sylent este destinată pacienților adulți (cu greutate > 30 kg) pentru a fi utilizată împreună cu dispozitive de ventilare CPAP sau Bi-Level pentru tratarea insuficiențelor respiratorii și a apneei obstructive în somn folosind terapia cu presiune pozitivă.
Pentru îngrijire la domiciliu, masca Sylent poate fi refolosită de către pacient. Pentru aplicațiile instituționale (laboratoare somnologie, spitale), această mască se poate reutiliza de către mai mulți pacienți.

Sylent este o mască nazală bogată în trăsături care îi oferă o mare valoare. Kitul Sylent All Sizes conține toate componentele necesare la dimensionarea corectă pentru pacient, eliminându-se astfel necesitatea de a deschide mai multe produse pentru potrivirea optimă.

• Aerisire extrem de silențioasă
• Suport pentru frunte reglabil pe verticală
• Poziția suportului frunții poate fi reglată vertical la trei (3) înălțimi diferite
• Perna se umflă pentru a facilita etanșarea, necesitând astfel o strângere mai mică a hamului
• Hamul confecționat din materiale respirante este proiectat pentru confort
• Toate pernele nazale (toate dimensiunile disponibile) se potrivesc la o un cadru unic
• Disponibilă într-un kit pentru toate dimensiunile sau în sisteme de dimensiuni individuale

Volumul interior al măștii este mai mic de 136 ml.
Temperatura de depozitare: -20 ° la 60 ° C (-4 ° la 140 ° F)
Umiditate: 0-95%

Nu conține latex.

Înlocuire componente
Cod componentă                 Descriere
SYL200                                   Sylent - sistem complet (SM și MD)
SYL201                                   Sylent - SM (mic)
SYL203                                   Sylent - MD (mediu)
SYL211                                   Pernă (mic)
SYL213                                   Pernă (mediu)
SYL230                                   Ham
 

Asamblarea măștii
1. Înainte de utilizare, curățați masca conform instrucțiunilor de curățare. Consultați Instrucțiuni de curățare dacă masca este utilizată pentru îngrijire la domiciliu și Instrucțiuni de curățare și dezinfectare dacă este utilizată în instituții de ingrijire medicală pentru mai mulți pacienți.
2. Înainte de a atașa perna, identificați marcajele sub formă de săgeată poziționate pe suprafața inferioară a pernei și carcasei. Aliniați marcajele și apoi presați complet perna pe carcasă.
3. Apăsați butonul de pe suportul pentru frunte și poziționați suportul în carcasă pe poziția cea mai de jos.
4. Atașați hamul la suportul pentru frunte introducând capetele celor două curele late (varful cu suprafața agațatoare a sistemului velcro spre exterior) în sloturile suportului pentru frunte și apoi pliați capetele înapoi pentru a se fixa de suprafața buclată a fiecărei curele.
5. Introduceți un capăt al conectorului pivotant pentru furtun în capătul liber al cotului.
Potrivirea măștii
1. Curățați-vă și uscați complet fața înainte de a pune masca.
2. Porniți sistemul de ventilație și asigurați-vă că funcționează corespunzător.
3. Atașați furtunul pentru aer al sistemului de ventilație la cuplajul pivotant.
4. Așezați ușor masca peste nas și trageți hamul înapoi peste partea superioară a capului.
5. Atașați cele două catarame de la chingile inferioare ale hamului la elementele de fixare aflate în stânga și în dreapta nasului pe suportul măștii și trageți cataramele înapoi (spre față) până când se fixează în suport (se aude un "clic").
6. Desfaceți sistemele de fixare velcro de la fiecare chingă a hamului în perechi (perechea de sus și perechea inferioară), trageți ușor până când masca este așezată direct pe fața dvs. și apoi reconectați sistemul velcro. Masca trebuie să fie suficient destrânsă pentru a preveni scurgerile mari de aer, dar totuși să fie confortabilă. În general, o fixare mai liberă este mai bună. Întinderea excesivă a hamului poate face ca scurgerile să fie mai grave și să creeze disconfort.
7. Locul în care suportul pentru frunte intră în contact cu fața poate fi ajustat vertical pentru a optimiza confortul și etanșarea. Dacă se dorește, suportul pentru frunte poate fi tras în sus din poziția în care se îmbină cu carcasa măștii pentru a poziționa butonul mic în orificiul de mijloc sau de sus al carcasei.
8. Respirați în mod normal și continuați să efectuați ajustări minore până când obțineți o potrivire confortabilă cu scurgeri minime. Dacă nu reușiți să obțineți o poziționare confortabilă sau să rezolvați eventuale scurgeri în jurul nasului, este posibil să aveți nevoie de o altă dimensiune a pernei.
9. Pentru a scoate masca, nu este nevoie să deblocați fiecare curea. Doar desprindeți cele două catarame inferioare ale hamului de la mască și apoi ridicați masca deasupra capului.
Îngrijire la domiciliu - Instrucțiuni de curățare.  După fiecare utilizare:
1. Scoateți hamul de la mască deoarece hamul se va spăla separat. Hamul trebuie să fie spălat manual, urmând instrucțiunile următoare, cel puțin o dată la 7 zile. Nu spălați la mașină.
2. Scoateți cuplajul pivotant pentru furtun de la cot. Scoateți perna și suportul frunții de la carcasă.
3. Spălați manual toate componentele în apă caldă și săpun. NOTĂ: Utilizați numai săpun pur și nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți puternici, deoarece acestea pot provoca daune și pot reduce durata de viață a produsului.
4. Asigurați-vă că orificiile de expirație de pe cot nu sunt obturate.
5. Clătiți bine și scurgeți excesul de apă de pe suprafețele interioare ale componentelor. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
6. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru a identifica eventuale semne de uzură sau deteriorare. Opriți utilizarea măștii dacă observați orice fisuri in plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o erodare semnificativă sau pierderea elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.
Îngrijire în instituții - Instrucțiuni de curățare și dezinfectare.După fiecare utilizare:
1. Scoateți hamul de la mască.
2. Scoateți cuplajul pivotant de la cot. Scoateți perna și suportul frunții din carcasă.
3. Spălați manual toate componentele în apă caldă și săpun. NOTĂ: Utilizați numai săpun pur și nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți puternici, deoarece acestea pot provoca daune și pot reduce durata de viață a produsului.
4. Asigurați-vă că orificiile de expirație de pe cot nu sunt obturate.
5. Clătiți bine de mai multe ori cu apă limpede.
6. Dacă după curățare rămân pe orice componentă reziduuri, înlocuiți întregul ansamblu.
7. Se prepară o soluție Cidex OPA (sau similară) conform instrucțiunilor producătorului. Verificați concentrația soluției utilizând benzi de test Cidex OPA.
8. Scufundați toate componentele (cu excepția hamului) în soluția preparată timp de 12 minute.
9. Scoateți componentele. Scurgeti excesul de soluție de pe suprafețele interioare ale componentelor.
10. Clătiți ansamblul de mai multe ori cu apă limpede. Scurgeți excesul de apă de pe suprafețele interioare ale componentelor. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
11. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru a identifica eventuale semne de uzură sau deteriorare. Opriți utilizarea măștii dacă observați orice fisuri in plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o erodare semnificativă sau pierderea elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la Cpap24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)


----------------------------------------------------------

Bonus Card de la 2 la 12 rate:
Cpap24.ro in parteneriat cu Garanti Bank iti pune la dispzitie posibilitatea de a achita produsul dorit in 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau Bonus Card! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul tau Bonus Card de la Garanti Bank si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul Bonus Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Garanti Bank
Online pe www.garantibank.ro
Sunati la 021 208 9260

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Octavian Branzei,

E a treia mască pe care o cumpăr. Prima pe care o cumpăr de la acest magazin online. Prima de acest fel şi prima de această marcă. Livrarea a fost rapidă. Comunicarea cu reprezentantul de vînzări a fost excelentă. Masca acceptabilă. Fiind cea mai ieftină din ofertă nu pot avea pretenţii. Oricum, îşi face treaba, la fel ca celelalte pe care le-am avut, chiar dacă nu e la fel de comodă ca cele dinainte. Cu timpul probabil mă voi obişnui şi cu aceasta. Data viitoare înscă cred că am să încerc ceva mai scump - de obicei ce e mai scump are o calitate mai bună (calitatea se plăteşte).

Raspunde

A fost util acest review?

2 persoane au considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!