Masca CPAP HIBRID - HYB500

Producator: Salter Labs
1 Review
599 Lei

Modalități de plată: Ramburs, Card bancar sau Rate fara dobanda
Manual de utilizare în limba română
Consultanță telefonică gratuită | Verificare colet

Stoc epuizat

Durata de livrare: Lipsa stoc furnizor

Cod Produs: HYB500 Ai nevoie de ajutor? 0755024024
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Plata in rate
  • Review-uri (1)

Acestă mască este o combinație dintre o mască nazală și o mască orală. HYBRID este o mască dublă pentru căile respiratorii și se poate utiliza împreună cu dispozitive de ventilație cu presiune pozitivă pentru tratamentul insuficiențelor respiratorii și a apneei obstructive în somn. Designul unic al hibridului asigură confortul pacientului prin eliminarea punctelor de presiune pe frunte și pe puntea nasului. O clapetă încorporată pentru bărbie susține ușor bărbia, asigurând o performanță optimă. Sistemul complet HYBRID conține toate componentele necesare la potrivirea optima a măștii pentru o gamă foarte largă de configurații ale feței pacienților, eliminând inconvenientul desigilării mai multor produse de dimensiuni diferite pentru a obtine o etanșare corespunzătoare și un confort bun pentru pacient.
 
Design universal:
• Procedură de alegere și montare simplificată pentru tehnicieni
• Minimizează timpul pentru titrare eliminand problemele care apar la respirația pe gură in timpul titrării
• Acest produs oferă toate dimensiunile pentru mască și toate modurile de terapie:
• orală
• nazală
• orală / nazală
Clapeta pentru susținerea bărbiei:
• Ideal pentru respirația pe gură
• Nu este necesară o curea suplimentară pentru susținerea bărbiei
Nu există contact cu podul nazal sau cu fruntea
• Pacientul poate purta ochelari
• Elimină semnele de la presiunea de contact de pe nas
• Elimină scurgerile de aer din apropierea ochilor
• Este ușor tolerabilă, ceea ce duce la acceptarea cu ușurință a tratamentului
Sistemul complet HYBRID conține toate dimensiunile de perne nazale și pernă orală
• Elimină risipa de componente nefolosite
• Reduce riscul de eșec pentru dimensionare și potrivire
Pernele nazale cu înălțime reglabilă
• Potrivire confortabilă pentru toți pacienții
Ham calitate Premium
• Cele cinci puncte de reglare asigură un suport și o ajustabilitate sporită pentru o etanșare mai bună
• Cataramele pentru conectarea / deconectarea rapidă fac ca pacientul să poată monta sau îndepărta cu foarte mare ușurință masca

Utilizare
Hybrid este o mască destinată utilizării de către pacienți adulți (cu greutate > 30 kg) impreună cu dispozitivele de ventilare CPAP sau Bi-Level pentru tratamentul insuficiențelor respiratorii și a apneei obstructive de somn. Hybrid poate fi reutilizată de către un singur pacient.

Contraindicații
Această mască este posibil să nu fie potrivită pentru persoanele cu urmărtoarele afecțiuni: disfuncția sfincterului cardiac, reflux excesiv, afecțiuni ale reflexul tusei și hernia hiatală. Nu trebuie utilizat în cazul în care pacientul este necooperant, imobilizat, inconștient sau nu poate îndepărta singur masca.

Temperatura de depozitare: -20 ° la 60 ° C (-4 ° la 140 ° F)
Umiditate: 0-95%
Volumul interior al măștii este mai mic de 125 cm3.

Nu este confecționată din latex
 
Înlocuire componente
Cod componentă                      Descriere
HYB500                                    Set mască (toate dimensiunile)
HYB511                                    Pernă orală (mică)
HYB513                                    Pernă orală (medie)
HYB515                                    Pernă orală (mare)
HYB521                                    Perne nazale (mici)
HYB523                                    Perne nazale (medii)
HYB525                                    Perne nazale (mari)
HYB530                                    Ham
 

Instrucțiuni de folosire
1. Înainte de utilizare, curățați masca conform instrucțiunilor de curățare.
2. Curățați și uscați bine fața pacientului înainte de a pune masca.
3. Atașați cuplajul pivotant la cotul măștii.
4. Introduceți pernele nazale în perna orală. NOTĂ: pentru optimizarea etanșeității, pernele nazale pot fi atașate prin canelura lor inferioară (Poziția cu cea mai mare înălțime) sau prin canelura lor superioară (poziția cu cea mai mică înălțime).
5. Introduceți perna orală în canelura de pe suportul măștii.
6. Inspectați supapa anti-asfixiere situată în cotul transparent. Dacă sistemul CPAP sau Bi-level este dezactivat, verificați dacă supapa este poziționată astfel încât aerul din încăpere să poată trece prin orificiul din dreptul valvei, pe lângă valvă spre interiorul măștii. Porniți ventilatorul cu presiunea setată la presiunea de 3 cmH2O; supapa ar trebui să închidă orificiul mare din dreptul valvei și aerul din sistem ar trebui să curgă în mască. Dacă supapa nu se închide sau nu funcționează corect, înlocuiți masca.
7. Atașați cele două cleme de la curelele superioare ale hamului la cele două elemente de fixare superioare de pe suportul măștii și trageți-le înapoi (spre față) până când auziți un "clic". NOTĂ: Suprafața cu bucle ale sistemului velcro de la ham trebuie să fie orientată spre exterior, iar elementul cu cârlige (negru) al sistemului velcro ar trebui să fie în partea superioară.
8. Introduceți pernele nazale în nas și apoi rotiți masca în jos peste gură. NOTĂ: peretele superior al pernei orale ar trebui să stea pe buza superioară, nu pe gură.
9. Trageți hamul înapoi peste partea superioară a capului. Atașați cele două cleme de la curelele inferioare ale hamului la cele două elemente de fixare inferioare de pe mască și trageți-le înapoi (spre față) până când se aude un "clic".
10. Porniți dispozitivul CPAP sau Bi-level și după ce v-ați asigurat că funcționează corect conectați masca la tubul pentru aer.
 
Ajustarea și îndepărtarea măștii
1. Desfaceți închiderile sistemului velcro de pe fiecare din cele cinci curele ale hamului și întindeți-le trăgând usor de fiecare dintre ele până când masca este așezată complet si corect pe fața dumneavoastră. Masca trebuie să se potrivească suficient de bine pentru a preveni eventuale scurgeri mari, dar în acelați timp stângerea trebuie să fie confortabilă. În general, o fixare mai liberă este mai eficientă. Strângerea excesivă poate face ca scurgerile să fie mai grave.
2. Respirați în mod normal și continuați să efectuați ajustări minore până când aveți o potrivire confortabilă cu scurgeri minime. Dacă nu reușiți să obțineți o fixare confortabilă sau să rezolvați eventuale scurgeri în jurul gurii, este posibil să aveți nevoie de o altă dimensiune a pernei orale. Dacă nu reușiți să obțineți o potrivire confortabilă sau să rezolvați eventuale scurgeri la nas, este posibil să aveți nevoie de o altă dimensiune pentru pernele nazale.
3. Pentru a scoate masca, apăsați ușor masca spre față și trageți cele două cleme inferioare ale hamului dinspre spate către față până când acestea se eliberează din elementele de fixare. Ridicați masca deasupra capului.
 
Instrucțiuni de curățare (după fiecare utilizare):
1. Desprindeți hamul de la mască; se va spala separat. Hamul trebuie să fie spălat manual, urmând instrucțiunile următoare, cel puțin o dată la 7 zile. Nu-l spălați la mașină.
2. Dezasamblați cuplajul pivotant și perna orală de la suportul măștii. Îndepărtați pernele nazale de pe perna orală.
3. Spălați cuplajul pivotant, pernele nazale, perna orală și suportul de la mască în apă caldă cu un detergent  de spălat vase diluat. Nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți concentrați.
4. Asigurați-vă că perforațiile pentru expirație nu sunt obturate. Utilizați o scobitoare sau un obiect similar pentru a elimina orice resturi din perforații.
5. Clătiți bine. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
6. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru uzură sau deteriorare. Nu o mai utilizați dacă observați orice fisuri în plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o ruptură sau pierdere semnificativă a elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la Cpap24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)


----------------------------------------------------------

Bonus Card de la 2 la 12 rate:
Cpap24.ro in parteneriat cu Garanti Bank iti pune la dispzitie posibilitatea de a achita produsul dorit in 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau Bonus Card! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul tau Bonus Card de la Garanti Bank si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul Bonus Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Garanti Bank
Online pe www.garantibank.ro
Sunati la 021 208 9260

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Nicolae,

Aceasta este singura mască cpap care a funcționat eficient pentru mine deoarece port ochelari, iar aceasta masca imi ofera flexibilitate.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!