Masca CPAP Full Face Aspen

Producator: InnoMed

Acest produs nu mai face parte din oferta producătorului.
Accesând categoria Măști Oronazale, puteți beneficia de oferta CPAP24
Ești în căutarea de piese de schimb ? Le poți găsi aici: Accesorii măști CPAP.

Produs fabricat in: Taiwan


Selecteaza marimea:
Cod Produs: ASP201 Ai nevoie de ajutor? 0755024024
  • Descriere
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Plata in rate
  • Review-uri (0)

Câteva dintre caracteristicile care fac din Aspen o soluție incredibil de ieftină față de unele dintre celelalte măști de pe piață sunt:
• Suportul pentru bărbie încorporat sprijină ușor bărbia
• Tamponul rezistent și stabil pentru frunte, este acoperit cu material foarte fin la atingere
• Hamul are o curea suplimentară trecută peste creștet pentru un plus de confort și un sprijin mai eficient
• Hamul are cinci puncte de reglare
• Design extrem de silențios pentru portul de expirație
• Toate cele 3 dimensiuni (S, M, L) ale pernei se potrivesc cu un suport unic

Masca este prevăzută cu porturi suplimentare pentru accesorii (oxigen suplimentar, titrare).

Temperatura de depozitare: -20 ° la 60 ° C (-4 ° la 140 ° F)
Umiditate: 0-95%
Volumul interior al măștii este mai mic de 150 cm3.

Nu este confecționată din latex
 

Avertismente
În SUA, legea federală reglementează vânzarea acestei maști numai de către sau la recomandarea unui medic (Rx ONLY).
Această mască trebuie utilizată numai cu sistemele CPAP sau Bi-Level recomandate de medicul dumneavoastră sau de terapeutul respirator. Masca trebuie folosită numai dacă sistemul CPAP sau Bi-level este pornit și funcționează corect. Porturile pentru expirație nu trebuie niciodată blocate. Argumentare avertisment: sistemele CPAP / Bi-level sunt destinate a fi utilizate cu măști speciale care au orificii de aerisire sau orificii pentru expirație pentru a permite iețirea continuă a aerului din mască. Când aparatul CPAP / Bi-level este pornit și funcționează corespunzător, aerul nou provenit de la dispozitiv împinge aerul expirat prin orificiile pentru expirare a măștii atașate. Atunci când aparatul CPAP / Bi-level nu funcționează, nu se asigură suficient aer proaspăt prin mască și aerul expirat poate fi reinspirat. RReinspirarea aerului expirat pentru mai mult decât câteva minute poate duce, în anumite circumstanțe, la sufocare. Acest avertisment se aplică majorității modelelor de sisteme CPAP și Bi-level.
Dacă se utilizează oxigen cu dispozitivul CPAP sau Bi-level, fluxul de oxigen trebuie să fie oprit când generatorul de debit nu funcționează. Explicarea avertismentului: Când dispozitivul CPAP sau Bi-level nu este în funcțiune și fluxul de oxigen este lăsat pornit, oxigenul furnizat în tubul ventilatorului se poate acumula în interiorul ventilatorului. Oxigenul acumulat în carcasa dispozitivului CPAP sau Bilevel va crea un risc de incendiu. Acest avertisment se aplică majorității tipurilor de generatoare de flux CPAP sau Bi-level. Nu fumați în timp ce utilizați oxigenul.
Notă: La un debit fix de oxigen suplimentar, concentrația de oxigen inhalat va varia, în funcție de setările de presiune, de modelul respirației pacientului, de configurația măștii și de rata de scurgere. Acest avertisment se aplică majorității tipurilor de sisteme CPAP.
La presiuni scăzute ale CPAP, debitul prin orificiile de expirație poate fi insuficient pentru a elimina din tububulatură toate gazele expirate. Este posibil să apară reinspirarea. Este necesară o presiune minimă de 3,0 cm H20 la mască.
Supapa anti-asfixiere permite pacienților să respire aerul din încăpere în cazul în care dispozitivul CPAP / Bi-level conectat la mască nu funcționează sau este oprit. Masca nu trebuie folosită dacă supapa anti-asfixiere lipsește, este deteriorată sau nu funcționează corect. Orificiul de evacuare al supapei nu trebuie niciodată blocat.
Nu utilizați masca dacă vomitați sau vă este greață. Dacă nu vă treziți și nu scoateți masca după ce ați vomitat, există riscul să aspirați voma. Pentru a reduce riscul de vomă în timpul somnului, evitați să mâncați sau să beți timp de trei ore înainte de a adormi. Această mască nu este recomandată dacă pacientulului i se  administrează un medicament care poate provoca vărsături.
Acest dispozitiv este destinat utilizării de către un singur pacient și, prin urmare, este necesar să se evite utilizarea acestuia de către mai mulți pacienți din cauza riscului de transmitere a unor infecții. Nu încercați să sterilizați sau să utilizați dezinfectanți pe acest dispozitiv sau pe oricare dintre componentele acestuia.
Masca poate dezactiva alarma de presiune a unor sisteme de ventilație. Asigurați-vă că sistemul de alarmă al sistemului de ventilație funcționează împreună cu produsul înainte de a utiliza alarma de presiune.
Dacă observați orice reacție sau observați înroșirea sau iritarea pielii, contactați medicul. Componentele măștii sunt confecționate din silicon, policarbonat, polipropilenă, nailon, poliester și neopren.
Orice disconfort toracic neobișnuit, dificultăți de respirație, distensie de stomac, râgâit sau dureri de cap severe în timpul sau imediat după utilizarea măștii  trebuie imediat raportate medicului dumneavoastră.
 
Contraindicații
Această mască este posibil să nu fie potrivită pentru persoanele cu urmărtoarele afecțiuni: disfuncția sfincterului cardiac, reflux excesiv, afecțiuni ale reflexul tusei și hernia hiatală. Nu trebuie utilizat în cazul în care pacientul este necooperant, imobilizat, inconștient sau nu poate îndepărta singur masca.
 
Asamblarea dispozitivului
1. Înainte de utilizare, curățați masca conform instrucțiunilor de curățare.
2. Potriviți și presați complet perna în suportul măștii.
3. Atașați hamul la suportul pentru frunte introducând cele două curele libere în fantele de pe suportul pentru frunte.
 
Ajustarea și îndepărtarea măștii
1. Curățați și uscați bine fața pacientului înainte de a pune masca.
2. Atașați furtunul pentru aer la cuplajul pivotant al cotului măștii.
3. Inspectați supapa anti-asfixiere situată în cotul transparent. Dacă sistemul CPAP sau Bi-level este dezactivat, verificați dacă supapa este poziționată astfel încât aerul din încăpere să poată trece prin orificiul din dreptul valvei, pe lângă valvă spre interiorul măștii. Porniți ventilatorul cu presiunea setată la presiunea de 3 cmH2O; supapa ar trebui să închidă orificiul mare din dreptul valvei și aerul din sistem ar trebui să curgă în mască.
4. Așezați masca pestegură și pozițonați clapeta de la pernă sub bărbie. Trageți hamul înapoi peste partea superioară a capului.
5. Atașați cele două cleme de la curelele inferioare ale hamului la cele două elemente de fixare inferioare de pe suportul măștii și trageți-le înapoi (spre față) până când auziți un "clic".
6. Desfaceți închiderile sistemului velcro de pe fiecare curea a hamului și întindeți-le împerecheat (perechea de sus și perechea de jos) trăgând usor de fiecare dintre ele până când masca este așezată complet și corect pe fața dumneavoastră. Masca trebuie să se potrivească suficient de bine pentru a preveni eventuale scurgeri mari, dar în acelați timp stângerea trebuie să fie confortabilă. În general, o fixare mai liberă este mai eficientă. Strângerea excesivă poate face ca scurgerile să fie mai grave. Apoi, dacă este necesar,  ajustați strângerea curelei care trece peste creștet.
7. Porniți dispozitivul de ventilație.
8. Respirați în mod normal și continuați să efectuați ajustări minore până când aveți o potrivire confortabilă cu scurgeri minime. Dacă nu reușiți să obțineți o fixare confortabilă sau să rezolvați eventuale scurgeri, este posibil să aveți nevoie de o altă dimensiune a pernei.
9. Pentru a scoate masca, nu este necesar să desfaceți toate prinderile. Desprindeți doar cele doua catarame ale chingilor inferioare de la mască și ridicați masca deasupra capului.
 
Instrucțiuni de curățare (după fiecare utilizare):
1. Desprindeți hamul de la mască; se va spala separat. Hamul trebuie să fie spălat manual, urmând instrucțiunile următoare, cel puțin o dată la 7 zile. Nu-l spălați la mașină.
2. Dezasamblați perna orală de la suportul măștii.
3. Spălați perna nazale și suportul de la mască în apă caldă cu un detergent  de spălat vase diluat. Nu utilizați alcool, produse petroliere sau detergenți concentrați.
4. Asigurați-vă că perforațiile pentru expirație nu sunt obturate. Utilizați o scobitoare sau un obiect similar pentru a elimina orice resturi din perforații.
5. Clătiți bine. Permiteți tuturor componentelor să se usuce complet la aer, departe de lumina directă a soarelui.
6. Inspectați cu atenție fiecare componentă pentru uzură sau deteriorare. Nu o mai utilizați dacă observați orice fisuri în plastic, orice scurgere sau întărire a siliconului sau o ruptură sau pierdere semnificativă a elasticității hamului și contactați furnizorul de asistență medicală pentru înlocuire. Decolorarea este normală după câteva spălări și nu trebuie considerată semn de uzură.

Produsele CPAP24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la cpap24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.cpap24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele cpap24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul cpap24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la Cpap24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul cpap24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)


----------------------------------------------------------

Bonus Card de la 2 la 12 rate:
Cpap24.ro in parteneriat cu Garanti Bank iti pune la dispzitie posibilitatea de a achita produsul dorit in 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau Bonus Card! Plateste direct in magazinul nostru www.cpap24.ro cu cardul tau Bonus Card de la Garanti Bank si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul Bonus Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Garanti Bank
Online pe www.garantibank.ro
Sunati la 021 208 9260

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!