Producator Drive DeVilbiss Inchiriere APAP Blue Auto Plus

nou
130 Lei

 Manual de utilizare în limba română
Consultanţă telefonică gratuită | Livrare în 24-48 ore | Verificare colet

Detalii tarif: Tariful afisat reprezinta valoarea chiriei lunare, facturata in baza unui contract
Precomanda
Limita stoc
- +
Precomanda
Cod Produs: Rent-DV64E-SE Ai nevoie de ajutor? 0755024024
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Video
  • Specificatii tehnice
  • Sfaturi utile
  • Review-uri (0)

DeVilbiss Blue Auto Plus detectează și răspunde în mod automat la evenimente pe tot parcursul nopții, pentru cel mai bun somn de noapte posibil. Algoritmul dispozitivului DeVilbiss Blue Auto Plus stabilește un nou standard de performanță. Sensibilitate îmbunătățită la un spectru complet de evenimente respiratorii - detectează mai multe informatii și răspunde la un nou nivel de precizie, oferind utilizatorului cea mai confortabilă experiență. Softul puternic permite dispozitivului DeVilbiss Blue Auto Plus  să diferențieze și să raporteze apneea obstructivă simplă de alte scenarii mai complexe, inclusiv apneea centrală și afectiuni respiratorii mixte. Pentru a maximiza confortul pentru pacient în timpul terapiei, dispozitivul folosește funcții inovatoare precum SmartFlex și Flow Rounding. Seria DeVilbiss Blue dispune un nou sistem de umidificare folosind tehnologiea PulseDose pentru a spori confortul utilizatorului. 

DeVilbiss Blue furnizează mai multe modalități decât oricând de a trasfera datele referitoare la terapie de la dispozitiv la medic, satisfăcând nevoile pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Cu mai multe opțiuni pentru evaluarea și modificarea de la distanță a setărilor, terapia poate fi monitorizată și îmbunătățită utilizând tehnologia Bluetooth.

În plus, SmartCode și SmartCode Rx permit gestionarea optimă a terapiei fără a fi nevoie de un modem sau o conexiune la internet.
•Deep Blue- Un nou algoritm puternic – pentru detectarea evenimentelor repiratorii din timpul somnului
•Noul algoritm DeVilbiss Blue a setat un nou standard de performanta, acesta detecteaza si raporteaza urmatoarele evenimentele: Apnee obstructiva, Apnee Centrala, Hipopnee, Sforait, limitari ale fluxului respirator și pierderi presiune.

• NOU - Memorie internă – înregistrează terapie până la 365 zile
• NOU - Transfer informații terapie: card, Bluetooth, USB, SmartCode RX
• NOU - Funcție verificare etanșeitate mască

Dispozitivul DeVilbiss Blue Auto Plus este un dispozitiv APAP cu dimensiuni potrivite pentru călătorii, proiectat pentru a regla automat presiunea de tratament în timpul nopții. Aparatul pune la dispoziție mai multe tehnici pentru a urmări eficiența terapiei: cu o cartelă SD (nu este inclusă în pachet), tehnologie bluetooth și SmartCode.

Algoritmul de autoadjustare "PureView" este o caracteristică unică folosită în aparatul AutoAdjust CPAP pentru a detecta evenimente apneice avansate cum ar fi: respirația periodică și limitarea debitului. Acest algoritm utilizează o logică care înțelege probleme complexe, determinând modificări automate ale presiunii ca răspuns la evenimentele detectate. Acesta este un dispozitiv cu reglare automată a presiunii care va funcționează într-un interval de presiune, rămânând la presiunea mai mică până la detectarea unui eveniment care necesită o presiune mai mare.

Afișaj LCD mare
Ecranul LCD mărește și schimbă vizibilitatea informațiilor afișate cu ajutorul unui buton care este rotit și apăsat pentru a naviga ușor în meniuri și setări. Dispozitivul poate afișa, de asemenea, mementouri regulate pentru a schimba filtrele și pentru a curăța echipamentul, dacă se dorește. În modul de așteptare, aparatul va afișa un ceas și are, de asemenea, și o funcție de alarmă.

Datele afișate pe ecran includ:
 -rata AHI
 -Rata de scurgere
- Informații despre utilizare

SmartCode 
Mesajele SmartCode încep să apară pe ecran după prima noapte de tratament. Fiecare cod este un cod criptat în mod unic, care deține rezultatele personale ale datelor de somn. SmartCode este destinat să ajute utilizatorii dispozitivului Devilbiss Auto Plus să controleze eficiența tretamentului. Examinați scorul de aderență SmartCode împreună cu un medic.
Aderența SmartCode se determină după ce dispozitivul a fost utilizat timp de 30 de zile consecutive. Datele pot fi generate pentru a prezenta rezultate pe următoarele perioade:
-1 zi
-7 zile
-30 de zile
-90 de zile
-Un raport cumulativ

Umidificator încălzit - OPTIONAL
Devilbiss oferă două modele de umidificatoare integrate pentru utilizarea cu mașinile DeVilbiss Auto Plus. Aerul cald și umed trece prin furtun în mască pentru a oferi confort utilizatorului. Umidificatoarele se atașează la baza dispozitivului, deci numai înălțimea este mărită, cele două fiind utilizate împreună. 
   -Standard Heated Humidifier:: Umidificatorul standard poate fi setat la un nivel cuprins între 0 și 5 și se va încălzi pentru a asigura nivelul de umiditate pe toată durata nopții în timpul inhalării și exhalării. Nivelul 0 nu oferă căldură, în timp ce nivelul 5 oferă cea mai mare căldură.
   -Pulse Dose Humidifier: oferă umiditate numai în timpul inhalării. În timpul expirării, umidificatorul este ocolit, ajutând la curățarea umezelii din furtun, reținerea apei în rezervorul umidificatolui pentru o perioadă mai lungă de timp și reducerea consumului de energie. Umidificatorul poate fi setat de la 0 la 5, 0 fiind fără căldură, iar 5 este cea mai mare valoare a temperaturii.

Tehnologie Bluetooth
Activați caracteristica Bluetooth pentru a putea conecta un dispozitiv portabil pe care este instalată aplicația SmartLink creată de DeVilbiss și dispozitivul BLUE. Sistemul SmartLink Data Management este conceput pentru utilizarea pe dispozitive Apple și Android. Pentru a începe să utilizați aplicația, accesați iTunes App Store sau Magazin Google Play în funcție de dispozitiv. Căutați "DeVilbiss SmartLink" pentru a găsi aplicația SmartLink. Odată ce aplicația a fost descărcată și opțiunea Bluetooth este activată, datele vor începe să circule din aparat către dispozitivul portabil.

Aplicația SmartLink este compatibilă cu următoarele dispozitive:
-iPhone, iPad sau iPod touch care rulează Apple iOS 8 sau mai nou
-Smartphone-uri Android și tablete care rulează 4.0.3 sau mai noi

SmartFlex și rotunjire reglabilă
SmartFlex este proiectat să scadă presiunea în timpul expirării cu 1, 2 sau 3 cm H2O pentru un mod de respirație mai confortabil în timpul terapiei.
Rotunjirea reglabilă permite utilizatorului să personalizeze saltul de presiune dintre expirație și inspirație. Setările mașinii variază de la 0 la 5. Nivelul 0 reprezintă un salt brusc în presiune, în timp ce nivelul 5 reprezintă cea mai lentă tranziție.
Ramp Comfort
DeVilbiss Auto Plus oferă Ramp ca o caracteristică de confort. Ramp este conceput pentru a crește treptat terapia la presiunea mai mică a intervalului auto pe o perioadă de timp. Între 0 și 45 de minute, aparatul va ridica încet presiunea pentru a ajuta utilizatorul să se aclimatizeze cu terapia, astfel încât să poată dormi cu ușurință. Butonul ramp se află pe partea superioară a mașinii și în partea dreaptă a simbolul umidificatorului. Utilizați butonul pentru a porni sau a opri rampa.
Auto Start / Auto Stop
Funcția Auto Start / Auto Stop permite utilizatorului să înceapă și să termine terapia CPAP fără apăsarea manuală a unui buton. Când este activată funcția, plasați masca pe față și începeți să respirați în mască pentru a începe terapia. De asemenea, scoateți masca la trezire pentru a opri terapia. Dacă funcția Auto Start / Auto Stop nu este dorită, aparatul este echipat cu buton pentru a controla manual dispozitivul.

• Presiune auto-reglabila la detectarea evenimentelor respiratorii din timpul somnului
• Functie CPAP/APAP

• Dimensiuni reduse 9,4cm x 15,5cm x 15 cm
• Presiune relgabilă între 3 – 20 cm H2O
• Nivel de zgomot minim – doar 26dbA
• Posibilitate funcționare 12V DC
• Modul de alimentare 220V
• Funcție SmartCode integrată cu istoric pana la 90 zile
• Auto On/Off
• Afisaj LCD  color de dimensiuni mari
• Funcție – presiune de pornire întârziată “rampă”, cu reglare între 0 – 45 min
• Reglare automată a presiunii în funcție de altitudine
• Alertă pe ecarn pentru mască deconectată
• Posibilitatea schimbarii unitatii de de afișare a presiunii: mbar, hpa, cmH20
• Geantă de transport inclusă
• Opțional – 
umidificator ușor de integrat cu dispozitivul, fără a mai fi necesar un furtun suplimentar sau cablu de alimentare 
CURĂȚARE

Pentru a evita electrocutarea, deconectați întotdeauna cablul de alimentare de la sursa de curent înainte de curățare.

AVERTIZARE–Nu clătiți niciodată dispozitivul în apă. Nu lăsați niciodată lichidele să intre în sau în jurul oricărui port, comutator sau filtru de aer; acest lucru va duce la deteriorarea produsului. În acest caz, nu utilizați dispozitivul. Contactați-vă furnizorul de echipamente pentru service. 

Carcasa dispozitivului

1.  Deconectați DeVilbiss BLUE de la sursa de alimentare. Ștergeți carcasa cu o cârpă curată și umedă la fiecare câteva zile pentru a îndepărta praful.
2.  Lăsați aparatul să se usuce complet înainte de a-l conecta la o sursă de alimentare.

Filtrul standard de aer 
1. Filtrul de admisie a aerului trebuie verificat la fiecare 10 zile și curățat după cum este necesar. Filtrul este situat în partea din spate a a dispozitivului. 
AVERTIZARE– Filtrarea corectă a aerului este importantă pentru funcționarea dispozitivului și pentru a proteja dispozitivul 
de deteriorare.
2.  Pentru a-l curăța, îndepărtați filtrul exterior de burete din ramă.
3. Spălați filtrul într-o soluție de apă caldă și detergent de spălat vase și clătiți cu apă. Lăsați filtrul să se usuce complet. Dacă filtrul este deteriorat, contactați furnizorul de echipament pentru înlocuirea acestuia.
4. Asigurați-vă că filtrul este complet uscat înainte de instalare și utilizare.

Filtrul de particule fine (Optional) 
Dacă aveți un filtru opțional de particule fine, inspectați acest filtru și înlocuiți-l dacă prezintă semne de murdărie sau deteriorare. Nu se spală.
Instalați filtrul de particule fine în spatele filtrului standard.
NOTĂ–Dacă filtrul de particule fine nu este instalat conform acestor indicații, durata de viață a filtrului va fi redusă necesitând înlocuirea lui mai frecventă.

Tub aer
Tubul de alimentare cu aer trebuie curățat zilnic. Deconectați tubul de la dispozitiv și mască. Utilizați un detergent slab și apă pentru a curăța interiorul tubului. Clătiți tubul și lăsați-l să se usuce la aer.

Masca și Hamul
Curățați masca și hamul în conformitate cu instrucțiunile producătorului. 

Scrie un review


close

Inchiriere APAP Blue Auto Plus

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.